Selecteer een pagina

Over mij

Als ik na een drukke werkdag de deur achter me dicht trek, wetende dat gasten een geweldige tijd hebben gehad, personeel lekker heeft gewerkt en mijn opdrachtgever een goede omzet heeft gedraaid, is mijn dag geslaagd.

Ik ben een echte regelaar, altijd goed gemutst en erg gastvriendelijk. Daarmee wil ik een inspirator zijn voor mijn teamleden. Ik vind het belangrijk mensen te motiveren, te trainen en te helpen ontwikkelen, om samen zoveel mogelijk succes (én plezier!) te kunnen hebben.

 Na mijn studie Commerciële Economie heb ik banen gehad in de commercie (uitzendbranche en verkoop), waarna ik samen met mijn vrouw van 2005 tot 2013 horecazaken in Terneuzen heb gehad. Toen mijn vrouw zwanger was van ons tweede kind, hebben we de zaak verkocht waarna ik functies heb vervuld als horecamanager en hotelmanager (o.a. Roompot, Plopsaland, hôtel l’Êtendard).

Mijn grote passie is zowel advisering en training als de gastvrijheids/vrijetijdsindustrie. Om dit te combineren en om deze liefde te delen, besloot ik in 2017 Home of Hospitality op te richten. Hier kan ik mijn energie, visie en kwaliteiten richten op hetgeen ik het allerleukste vind.

Wil je meer details weten over mij of mijn loopbaan, neem dan een kijkje op mijn LinkedIn of neem contact met me op!

Mijn visie

” Inspireer, adviseer en ontwikkel de horeca- en recreatieondernemer van nu en voor de toekomst “

Mijn ultieme doel is om ondernemers in de gastvrijheids- en vrijetijdsindustrie te inspireren en te helpen ontwikkelen om hun bedrijf zo in te richten dat een bezoek een geweldige beleving is voor gasten, met goed getrainde, betrokken medewerkers en met een optimaal bedrijfsresultaat.

Neem contact op!

De beller is sneller: 06-37443587

 

1 + 4 =