Selecteer een pagina

Tarieven

Voorop gesteld: ik verzeker u dat elke minuut en elke euro die u in mij investeert zichzelf terug verdient! Bedrijven die intensief met mij samenwerken zien een stijgende gastbesteding en een hogere betrokkenheid van personeel.

Nog veel belangrijker is dat de gastwaardering enorm stijgt. Zo is Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad door gasten uitgeroepen tot beste horeca van alle Roompot-parken toen ik deze 9 maanden had gemanaged. Strandpaviljoen Dok 14 is tijdens mijn werkzaamheden uitgeroepen tot Beste Strandpaviljoen van Zeeland, daarna zijn ze zelfs benoemd tot Beste Strandpaviljoen van Nederland.

Een workshop alleen is al een enorme boost voor de sfeer in het team en voor de vakkennis en verkooptechnieken van de deelnemers. Een langdurend traject van coaching, managementbegeleiding en workshops zorgt er voor dat uw team zich kan ontwikkelen tot een erg gastvrij team dat gasten aan uw zaak bindt en zorgt voor een hoge besteding per gast, een kleiner verloop en dus ook lagere personeelskosten.

De genoemde tarieven zijn allemaal exclusief BTW en exclusief reiskosten à 0,29 per gereden km vanaf Geldermalsen.

Bij keuze uit minimaal 3 onderdelen ontvangt u 10% korting en vanaf 5 onderdelen 20% korting.

Boekt u een programma met een totale prijs vanaf € 1.200, dan kunt u dit spreiden over 6 gelijke maandelijkse termijnen (eerste termijn voor levering eerste dienst).

Meer informatie opvragen kan via dit formulier
.

Workshop GastvrijheidsPlan: 495

Deze workshop is voor het operationele team en duurt 2 tot 2,5 uur (maximaal 30 deelnemers), inclusief materialen en excl. reiskosten

MysteryStaff: 495

Lees meer over mijn vernieuwend concept op www.MysteryStaff.nl. Inclusief maximaal 7 uur diensten MysteryWorker, uitgebreid verslag én inclusief gratis intakegesprek GastvrijheidsPlan na ontvangst verslag, exclusief reiskosten.

Workshop Effectief Leidinggeven: 695

Deze workshop is voor managers en leidinggevenden en duurt 3,5 uur (maximaal 8 deelnemers), inclusief materialen en exclusief reiskosten.

4 sessies Gastvrijheids-Coaching: 995

4 sessies Gastvrijheidscoaching voor managers en leidinggevenden van 3,5 uur, inclusief verslag, exclusief reiskosten

Losse sessie Gastvrijheids-Coaching: 295

1 sessie Gastvrijheidscoaching voor managers en leidinggevenden van 3,5 uur, exclusief reiskosten.

Ontwikkeling op maat gemaakt Home of Hospitality GastvrijheidsPlan: 995

Voor de medewerkers wordt een volledig Gastvrijheidsplan gemaakt, inclusief posters, blocnotes GastvrijheidsBriefing, blocnotes MedewerkerGastvrijheidsScore en posters GastvrijheidsTargets.

Intakegesprek op locatie: 139

Tijdens dit intakegesprek van 2 uur bespreken we het GastvrijheidsPlan en het traject dat we gaan volgen. Inclusief documentatie uitleg GastvrijheidsPlan, exclusief reiskosten.

5 Mystery Visit: 85 per bezoek

Mystery Visits worden uitgevoerd door mij of één van mijn partners. Exclusief declaraties bestedingen op locatie, exclusief reiskosten, inclusief uitgebreide verslaglegging.

Advies op maat: 50 per uur

Advies van John Oostdijk op maat, exclusief reiskosten. Minimaal 4 uur aaneengesloten.

Neem contact op!

De beller is sneller: 06-37443587

 

13 + 1 =